Kallt igen.....

Då var Emmelie avrest till Stockholm,och lugnet har åter sänkt sig här hemma.
Hoppas hon ska trivas i storstaden och med det nya jobbet!!!

I helgen var det vårmarknad här i Eslöv.Det blev en 2 kortare rundor ditt under dagen,pga en rejäl regnskur som avbröt rundan på f.m.Inga större utsvävningar,bara 10 vykort o 2 par strumpor fick följa med hem.
Träffade på Monique o hennes pojkvän och fick se deras lilla Nevin för första gången,söt liten kille som redan ha hunnit bli 9 månader.Tog ännu en runda på e.m. då jag blev sugen på langos,men som vanligt blir man alldeles för mätt,och ändå skippade jag osten.


Denna fina hortensia o en strandtunika fick mamma på söndagen,då vi firade mors dag o hennes födelsedag.Som vanligt blev det en god middag på bykrogen i Blentarp och efteråt njöt vi av hembakad paj  och fint väder i mammas o pappas trädgård.


Grannarna hade skaffat en underbart söt liten hundvalp,som Johanna lyckades hålla stilla en sekund ,så vi fick fotografera den......

Får väl gratulera Sverige och Loreen till vinsten av Eurovision Song Contest,med den underbara låten Euhporia.



Även måndagen bjöd så sommarväder!!!
Först blev det träning på gymmet på f.m. och sen blev det en jäktig dag på jobbet.
Startade vår stora sommarrea,och det var ganska mycket folk o framför allt mycket att hålla reda på med rabatter på alltifrån 20-70 %

På tisdagen hade temperaturen skjunkit till 10 grader....fy tusan vad kallt!!!
Kroppen hinner ju inte vänja sig vid sådana skillnader.....
Jag tillbringade stora delar av dagen hos frisören o skönhetssalongen.Man får ju göra sitt bästa,för att inte se helt risig ut.Klippning o toning av håret i en ny rödbrun färg o så plock o färgning av brynen.......

Efter ännu en jobbedag,har jag mest hållt mig inomhus idag......inte alls skönt ute o mulet o grått.
Jag fryser.........
Hoppas mamma har haft en trevlig födelsedag tillsammans med pappa på Österlen,trots det kyliga vädret.


Äntligen sol o värme

Tack o lov blev det inget allvarligt med ryggen,utan nu är allt som vanligt igen!!!
Förra torsdagen körde Emmelie o jag till Nova i Lund,då hon behövde handla lite nytt inför sommaren.Även presenter till Emily som firade sin 25 årsdag i lördags.

I söndags var det dags att fira min gudson Fredriks 18 årsdag nästan 2 veckor för sent,men vad gör väl det när sommaren äntligen kommit och man kan vara utomhus o njuta......

Fredrik o flickvännen Wilma

I tisdags bar det av till Ystad.James o Emmelie lämnade av mej på Åbergs Trädgård,medan de körde hem till svärmor Birgit.Sen hämtade de upp mej och vi körde ut till Jakten för att äta en härlig sommarlunch.
Det blev även en runda ner till stranden o vi köpte årets 1:a mjukglass,som dock var så stor att varken jag eller Emmelie orkade äta upp.....

Lunch på Jakten

Har bara jobbat 2 dagar den här veckan och det passar ju bra,för då kan man njuta extra mycket av det fina vädret.Ganska mycket att göra på jobbet nu,bl.a. håller vi på att förbereda inför sommarens stora REA som börjar i nästa vecka.
Idag har jag varit ute hela dagen.Började med att klippa gräset innan det blev för varmt,och sen körde jag till plantskolan och inhandlade lite sommarblommor o jord.Vanlig handling av mat blev det också....gäller att passa på när bilen är hemma.Mina övervintrade pelargoner fixades till o fick flytta ut i mitt glasskåp på uteplatsen.Krukorna planterades med fina o fräscha växter,men har lite kvar då jorden tog slut.



Emmelie gjorde en snabbinryckning i f.m. på restaurang Wasabi och i e.m. har hon packat o fixat inför morrondagens avresa till Stockholm.Är och äter avskedsmiddag med några vänner nu,men kommer sen hem o umgås o tittar på 2:a semifinalen i Eurovisionfestivalen tillsammans med oss.
James kör henne tii stationen i Lund imorron bitti,sen blir hon borta hela sommaren för att jobba på en restaurang i Nacka.

Efter lite pusslande,lyckades hon knöka ner allt i 2 resväskor.......









Ajaj.....

I söndags var det ganska fint väder....inte så varmt men lagom väder att fixa i trädgården.
Tog det lugnt,för jag ville orka med så mycket som möjligt,men sen hade jag otur och ramlade baklänges när jag satt på min lilla pall.Underlaget var lite ojämnt,och jag skulle flytta mej en bit...då välte pallen o jag slog ryggen i pallens ben.....ajajaj,vad ont det gjorde!!!!!
På måndag när jag vaknade var det ännu värr och hade svullnat upp,så jag fick ställa in träningen och stanna hemma från jobbet.Som tur är,känns det bättre nu,efter lite vila och insmörjning med Voltarensalva....blev lite orolig där........

Igår var det en fin dag,förrutom att det blåste,men om man höllsig i lä,var det riktigt skönt.
Annars kan man verkligen undra var värmen blir av i år???
Strumporna åker av o på och man vet inte vad man ska ta på sig......
Har inte heller vågat sätta ut mina övervintrade pelargoner,för det är fortfarande kallt på nätterna.
Fördelen är att tulpaner o andra vårväxter blommar längre....men jag fryser!!!!!!!!


Dottern hemma.....

Det blev inget jobb på lördagen,för vi fick sitta hela natten på akuten med James pga njurstensanfall.
För det mesta brukar medicinerna han har hemma hjälpa,men inte denna gången.
Var inte hemma förrän vid 6 tiden på morronen,och då är det ju ingen höjdare att stiga upp vid 9,för att åka o jobba.Sorry tjejer för det,men det verkade som det gick bra ändå.......


Som sagt är Emmelie hemma från Norge nu,och hon får bo hos oss några veckor,så hennes hyresgäst kan bo kvar över sommaren också.Hon har ju fått jobb i Stockholm,och åker iväg dit i slutet av månaden.
I söndags hade vi kalas för henne,hon fyllde ju 25 år strax innan hon åkte hem.
Hade bjudit in både släkt o vänner,och det blev en trevlig e.m. med buffémat o trevliga människor.


Födelsedagsbarnet!!!

Emmelie har haft fullt upp i veckan med att träffa o umgås med sina vänner,ordna och fixa med andrahandskontrakt,frisörbesök m.m.
Själv har det varit en ganska normal vecka,förrutom att dottern är här.Jobbade i måndags o onsdags,tränade Easy line i måndags och idag tvättar jag.James har peppar,peppar mått bra sen senaste anfallet o har också jobbat.Imorron är han ledig,och då tänkte jag o Emmelie köra o hälsa på mamma o pappa några timmar.
De ska ju iväg på en semestertripp till helgen och annars hinner de inte träffa henne innan hon ger sig iväg igen.

Mamma o pappa <3

Soligt!!!

Efter en intensiv helg i Köpenhamn tog jag det mest lugnt på söndagen.
På måndagen vaknade man till strålande solsken....härligt!!!
Blev medlem på Aktiv igen förra veckan och idag gjorde jag mitt 1:a Easy Line pass.Passar mej perfekt,och jag var visst inte så otränad som jag trodde......
På e.m. passade jag på att vara ute i solen,har ju svårt att bara ligga i solstolen så jag toppdressade o sådde i gräsmattan.Nu får vi bara hoppas att den tar sig också.....

Easyline

1 maj var även den solig,men blåsig.Tjejerna från jobbet träffades hemma hos Hermine för en eftermiddagsfika på hennes balkong...riktigt mysigt var det.
Onsdag och ännu mer sol och nu börjar det bli riktigt varmt...upp emot 20 grader.Hade stämt möte med Patrik på Aktiv för att få ett nytt träningsprogramm på f.m. och sen tränade jag i ca en timme.Därefter bar det ivaäg för en e.m. på jobbet.Rätt mör i kroppen när jag kom hem....blir lite för mkt att både styrketräna o jobba samma dag för mej.

Hermine o katten Iris

Torsdag...sol,sol o mera sol!!!
Pysslade lite i trädgården,med bl.a. att klippa rosorna o så låg jag faktiskt i solstolen en hel timme.
En runda ner till stan på e.m. för att köpa lite vin o så hittade jag ett par fina sandaler från Ecco,så nu är mina fötter rustade för olika väder o tillfällen.Årets 1:a mjukglass på torget blev det också.Klockan strax innan 8 på kvällen,står en efterlängtad dotter utanför dörren,efter att ha kört från Hemsedal i 9 timmar.
Så härligt att se henne igen!!!Hade massor att berätta,men till sist tog tröttheten överhanden o vi kröp till sängs.

Min söta dotter....

Idag har vädret varit lite sämre,men jag har handlat inför Emmelie´s 25 årskalas på söndag.
Emmelie har tvättat lite och sorterat kläder.Var också över i sin lägenhet på e.m. och bytte ut vintergarderoben mot vår/sommargarderob.Nu håller hon på att göra sig iordning för en runda på stan tillsammans med några vänner.Själv tar jag det lugnt ikväll då jag ska jobba imorron......

RSS 2.0