Semester

En veckas semester har gått.....en vecka kvar!!! Det blev inte som det var tänkt,alltså med en tur till Bornholm.Fick ställa in vår resa dit pga att James fick besvär med sina njurstenar igen.Har kommit ut 2 stenar på en vecka.......Blev sjukskriven en vecka o fick ett intyg som vi ska lämna till researrangören.Vi hade avbeställningsskydd,så jag hoppas vi får något tillbaka trots att vi avbokade dagen innan vi skulle åka. När jag nu inte kom iväg,följde jag med Emmelie på hennes återbesök på Citadellkliniken.Eftersom hon inte är helt nöjd,kommer det att göras en ny operation 31 augusti.Vi tog även en runda i affärerna i Helsingborg o så blev det lite lunch. På fredagen åkte jag o Susanne till Helsingör.Vi fick en mysig dag tillsammans,trots att inte vädret var på topp,men regnskuren lyckades vi undvika då vi just då åt lunch på den italienska restaurangen.Hittade en mycket trevlig skoaffär,där alla skor kostade 100 eller 200:-.Jag kom därifrån med 2 par,för jag har ju nästan inga skor sen innan ;).Även lite vin fick följa med hem o så hittade jag 2 ovanliga pelagoner som inte gick att motstå. Igår körde Helena o jag ut i svamskogen för att se om vi kunde hitta några kantareller.Jodå,vi hittade dem ,men de behövde växa till sig lite.Blev bara vars en näve plockat,men det var skönt att vara ute i skogen,och om ett par veckor så kommer vi tillbaka o plockar lite mer "vuxna" kantareller........ Vädret är väl lite si o så,man skulle önska sig lite mer sol när man är ledig,men man får väl vara nöjd med det lilla.Min arm blev bättre efter Iprenkuren,men nu börjar det kännas igen,så jag får väl påbörja en kur till om några dagar,för det var ju det doktorn ordinerade.Hoppas det blir någorlunda tills jag ska börja jobba igen!!!

Studentfirande

I fredags tog min brorsdotter Johanna studenten!!! Jag,Marcus o Emmlie hittade knappt till hennes skola,som är Mediagymnasiet i Västra hamnen,utan örlade runt en stund.Sen ringde vi upp pappa,som fick dirigera oss rätt.Vi hann precis fram i tid för att se henne sparkas ut....... Mats o Susanne hade ordnat en jättefin fest hemma i trädgården,med partytält o massor med god mat.Många fina presenter fick hon också,och så hade de gjort ett bildspel med bilder av Johanna genom åren. James kunde tyvärr inte följa med,då han fortfarande inte mår bra.Han har även haft lättare känningar av njursten och inatt kissade han ut en.Själv fick jag besöka doktorn för att kolla upp min onda högerarm,som bara blev värre o värre.Det är en inflammation som jag fått pga överansträngning,så nu går jag på en 1 veckas kur med Ipren.Emmelie har haft tandvärk i sin visdomstand igen,och fick dra ut den i fredags morse.Skulle egentligen väntat på operation i Lund,men hade tur att en specialist fanns till hands.Lite jobbigt blev det ju för hon var ju inte beredd på detta,och skulle jobba direkt efteråt.Sen var det ju studentfirande i Nordanå på kvällen. Hoppas vi snart har fått vår dos av elände,och att resten av sommaren ska bli fin!!! Grattis till Johanna o lycka till i livet.......kram från din faster!!!

Varierande väder

Den senaste veckan har vi haft alla sorters väder.....sol,regn,blåst o hagel och temperaturen har legat på allt från 10 till 25 grader.Förra tisdagen trodde man nästan det var vinter igen och igår var det sommar........ Förra veckan var jag hos frisören på tisdagen.På torsdagen körde jag Emmelie till Citadellkliniken för ett återbesök.Hennes ena bröst är en hel storlek mindre än det andra,och nu kan det inte bero på svullnad o vätska efter operationen.Troligen får hon göra om operationen efter sommaren.På e.m. gav jag mej på att lägga kullersten längs rabattkanterna,vilket gav mej världens värk i armar o händer.....men fint blev det. På lördagen firade vi mammas födelsedag/mors dag på Bykrogen i Blentarp.Jag fick köra själv,för Emmelie jobbade,Marcus var sjuk o James har problem med sin mage.Susanne o Elias kom inte heller pga att Elias precis opererat bort mandlarna.Maten var god som vanligt,jag åt lammrostbiff med västerbotten puré,ugnsbakad lök o en god sås.Mamma fick 2 vita pelargoner i en zinkbalja o ett redskapsbälte att ha i trädgården.Det har ett specialfack där hon kan ha mobilen,om det skulle hända ngt. På söndagen var Emmelie o jag en runda på Eslövs Vårmarknad.Inga sensationer precis,men vi åt vars en langos o jag köpte 3 påsar torkad frukt o ett kakigrönt nagellackmed mej hem.Annars ägnade jag dagen åt tvätt o matinköp. På jobbet håller vi på att rea ut en massa utgående varor,samtidigt som vi förbereder oss inför inventeringen.James har semester,men mår inte så bra.Pga att hans hjärta rusar har han fått börja ta sin medicin varje dag.Dessa tabletter gör att han får ont i magen,så nu har han fått en tablett mot detta.Dessa tabletter i sin tur gör honom jättetrött....så man kan väl säga att han är inne i en ond cirkel. Igår var det en strålande sommardag o jag passade på att njuta av solen på min lediga dag.Klippte också gräset o bytade ut penseérna mot pelargoner o andra sommarblommor.James tvättade o städade bilen ordentligt efter vintern.Emmelie ringde o sa att hon mådde jättedåligt ,med ont i halsen o kroppen o feber.Idag var hon ännu sämre,så det blev ett besök på vårdcentralen.Halsfluss o penicilin..........Själv har jag haft migrän sen tidigt i morse som inte vill ge med sig. En massa elände känns det som,men nu är sommaren äntligen här och idag tar man studenten i Lund o Eslöv.Hoppas alla får vara friska o att vi får en härlig o fin sommar på alla vis.Blir tyvärr ingen bild i dagens inlägg,då det inte funkar idag,av ngn anledning.

RSS 2.0