Räkfrossa

 Idag var det tänkt att vi skulle ha lite kalas för mej.Fyller ju år på onsdag.Men James känner sej fortfarande trött efter torsdagens sjukhusbesök,så vi ställde in.Istället kommer bara Marcus o Emmelie hit ikväll,och vi ska frossa i räkor,varma bullar o goda ostar.Kanske blir det ett glas vitt vin också.Ska bli mysigt!!!!!

Oroande

Igår kom James hem från jobbet med ett kraftigt tryck över bröstet.Körde direkt till vårdcentralen där de bl.a tog EKG,som var normal.Men eftersom det inte gick över blev han skickad med ambulans till akuten i Lund.Jag fick ta bilen o köra efter.Väl där togs ett nytt EKG o en massa andra prover.Inga tecken på att något skulle vara fel på hjärtat.Skönt!!! Han har ju varit iväg en gång tidigare,då det visade att han har ett hjärta som skenar ibland,dvs han får kraftig hjärtklappning o förhöjd puls.Detta har han medicin emot.Gårdagens händelse kunde möjligtvis bero på senaste tidens stress på jobbet.Det är alltid oroande när sånt här händer,men sjukvårdspersonalen tar det alltid på allvar o är mycket kompettent.

Lördagsnöje

Ja,då sitter man här igen.Tredje lördagen i rad,och ännu 3 till blir det innan vi vet vilken låt som ska representera Sverige i år.Vinterns stora lördagsnöje alltså!!!Alla som känner oss ,vet att James är helfrälst på allt som har med denna tävling att göra.Han missar absolut inte en enda deltävling,och spelar in allt.Rätt kul då man kan välja vilket år man vill,och så kan man sätta sej o kolla det årets tävling på DVD.Då får vi se vem som går vidare ikväll.........

Mer snö

 Snö,snö o åter snö!!!Nu vill vi faktiskt inte ha mer av denna nederbörd i vinter.Hann nästan bli en snögubbe den lilla stund jag var ute i e.m. för att få lite luft.Hamnade mitt i det,trots att det inte börjat när jag gick iväg.Alla dessa bilolyckor o tåg som fastnar i snön.Helst skulle man vilja slippa gå ut tills våren kommer.....gå i ide. 

Nytt,nytt,nytt

 Nu börjar varorna vi beställde i Stockholm dimpa in i butiken.Alltid lika roligt,då man inte exakt minns vad man beställt.Det är krukor,blomlådor,amplar,fågelbad,korg o zink i olika former,växtstöd m.m.Visst är det ett himla jobb med att packa upp o prisa allt,men så tillfredställande när man ser alla fina saker uppe på hyllorna.Även en väldigt fin solstol/säng är beställd,och den skulle jag gärna vilja ha själv.

Melodifestival

 Då är 2:a deltävlingen av årets melodifestival avklarad.Programledartrion var lite trevande förra veckan men nu började de bli varma i kläderna.Mina favoriter idag var Pauline o Andreas Johnsson.Hon gick vidare till andra chansen o han gick direkt till Globen.Bättre kvalitet ikväll än förra lördagen,tyckte jag.Vi får väl fortsätta att kolla o se vad svenska folket skickar till den stora tävlingen i år.Det blir ändå aldrig som man tänkt sej.Kul att kolla i alla fall och James sitter klistrad som vanligt!!!!

Snart......

 Snart dyker de upp!!!De små tecknen på att våren är på väg.I butikerna märks det redan ,då vårens mode har börjat droppa in.Utomhus ser det hopplöst ut,men vänta bara!Om några veckor tittar snödroppar o vintergäck upp genom snön.De brukar vara först,sen kommer krokusen o knopparna börjar svälla på buskar o träd.Snart mina vänner......snart!!!!

Vill ha.....

Såg de här snygga sandaletterna i tidningen Chic,och kände att de måste jag bara ha till sommaren.

Alla <3 dag

 Om en vecka är det alla hjärtans dag!!!En dag att tänka på alla man älskar o bryr sej om.Handeln har gjort denna dag till en dag man ska köpa röda rosor,kort,choklad m.m.Men det viktigaste är att visa att man bryr sej om varandra.Inte bara den dagen ,utan alla dagar.

Sommarens badmode

Bygelbehå   Då var sommarens nya bikini inhandlad.Lite tidigt kanske,men de bra modellerna har en tendens att ta slut tidigt.Beställde den på Halens o den ser ut som på bilden.Passade min kropp perfekt,då den döljer dallret på magen.Beställde även en bikini på rea till Emmelie,och ett par bastoppar till bra pris.En tunika med matchande tigths blev det också....bra att ha när man bara går hemma,men ändå vill se snygg ut.

RSS 2.0