Oktober

Nu har hösten kommit på riktigt......med minusgrader på natten o soliga men kalla höstdagar!!!!

Emmelie har fått jobbet i Hemsedal i Norge,så nu håller vi på att försöka fixa någon som kan hyra hennes lägenhet i 6 månader.Vi har hittat en potentiell hyresgäst efter att ha annonserat på Blocket.Nu väntar vi bara på att HSB ska godkänna honom,sen blir det kontraktsskrivning o inflyttning den sista helgen i oktober.

Emmelie får bo hos oss ett par veckor innan hon åker iväg,men det är ju skönt att ha allt ordnat i god tid.Hon håller även på att ekipera sig med rätt sorts kläder o skor,så hon inte ska frysa.En del får hon av oss som julklapp,eftersom hon ju inte kommer att vara hemma under julen.Det kommer att kännas jätte konstigt!!!

Mamma blev inlagd på sjukhuset förra veckan pga att hon kände av sitt hjärta.Först hittade de inget,men de gjorde en massa undersökningar o tog en massa prover.Hon fick åka hem i väntan på resultaten,men idag ringde de o ville lägga in henne igen.Tydligen är hennes vener till hjärtat trånga,så nu ska de försöka vidga dem.Hoppas att allt går bra....det är ju alltid oroligt när sånt här händer.Krya på dej mamma!!!!!

Igår blev det en troligtvis sista svamputflykt för i år tillsammans med Karin o Helena.Det var en riktigt härlig dag,men det blev inte så mycket svamp den här gången.Däremot hade jag halva korgen full med fina grankottar som jag tänkte vi skulle använda till julskyltningen på jobbet.

Var jättetrött efter all frisk luft o inatt har jag sovit som en stock!!!Men dagen började inget vidare,utan har fåt tillbringa halva dagen på toa med en kass mage.Blev inget jobb idag....den här månaden har det varit många sjukdagar,men nu hoppas vi att det ska vara slut på sjukdomarna.

Systrarna Karin o Helena

Höst förkylning

Då gick det inte att hålla den borta längre....årets höstförkylning!!!Har gått sen i onsadags förra veckan  o mått lite halv kass,och i måndags bröt det ut ordenligt.Hosta,snuva,ont i kroppen o feber......blääää

Lyckades i alla fall hålla mej hyfsat pigg för att kunna fira min käre pappas 70 årsdag i söndags.De var ju inte hemma på hans riktiga födelsedag,så nu fick det bli ett överraskningskalas istället.Och nog blev han överraskad alltid.......när vi allihop stod utanför dörren med presenter o medhavd kalasmat.Han fick en ballongflygning i present o jag tror han tycker det ska bli kul,han verkade glad o nöjd över sin dag.

Emmelie är iväg o jobbar på Cinderella båten som går mellan Stockholm -Mariehamn under en vecka.Det verkar som det går bra,men jag vet att hon väntar besked från Hemsedal angående säsongsjobbet i Norge.Håller tummarna,för jag vet ju hur gärna hon vill ha det.

Tack Johanna,för att du hjälpte mej med min blogg.Nu funkar det att skriva utan att det blir ett enda långt stycke.Tyvärr går det inte att lägga upp bilder,trots att det funkade när du gjorde det.....antagligen måste jag lära mej göra det på ett annat sätt.

Nu ska jag bädda ner mej i soffan,och fortsätta kurera mej.....är trött på detta nu!!!

Pappa 70 år

RSS 2.0