Ännu en jobbig vecka

James har fortfarande besvär av sina njurstenar och i måndags körde vi till Malmö i ottan,för att de skulle göra en sprängning.Det blev en dryg dag,med mkt väntan,men vid 12-tiden körde jag hem för att äta,duscha o byta om,eftersom jag skultte börja jobba kl.15.Hann inte dit i tid,då jag var tvungen att hämta hem James innan,men Nathalie stannade tills jag kom vid halv 5 tiden.

Har fortfarande besvär med min häl och i tisdags hade jag en tid till sjukgymnasten 12.45.Tänkte jag skulle köra i god tid eftersom det var is på bilrutorna....men inte så tidigt!!!Efter att ha väntat en stund,började jag undra varför jag inte kommit in än,och då visade det sig att klockan bara var 12.Jag var 1 timme före än vad jag trodde,var helt förvirrad,antagligen för att jag var trött.Hann ner till Jysk och köpte en nyduschslang/munstycke ,då det gamla gick sönder.Sjukgymnasten tejpade hälen,och så fick jag en ny tid om en vecka.Hoppas det hjälper,svårt att säga än så länge då jag inte gått så mkt,men det känns bra.

På onsdag när jag vaknade mådde jag inget vidare....ont i huvudet o halsen o feber på det....varför inte det också när vi ändå håller på........Var bara att ringa och sjukanmäla sig!!! James var på VC och tog ett nytt njurvärde,för att se om sprängningen hade hjälpt.Det visade sig att värdet var ännu högre nu,och igår ringde urologen och ville han skulle komma in kl.8 idag,för en akutoperation med laser.

Alltså var det bara att stiga upp tidigt igen och köra honom till Malmö igen!!!Den här gången lämnade jag honom bara,och körde hem igen.Tog en alvedon och gick o lade mej ett par timmar,är så trött o hängig......Nu är det ett par timmar sen James ringde hem,och då hade de fortfarande påbörjat ngn operation.....hoppas verkligen den blir av idag,annars får han bli kvar till imorron......


Gnäll

Känner mej lite gnällig och trött just nu!!!Början av året har inte varit något vidare,vad hälsan beträffar i alla fall.Hälsporren vill absolut inte bli bättre,trots bra skor med inlägg o stödbandage.Inte heller gäller den antiinflammatoriska medicinen.Känns okej när jag inte belastar foten,men när jag gör det gör det så ont,så ont.

Inte känns det bättre,när man ser och hör hur ens man lider av de eländiga njurstenarna.Vissa nätter sover man inget vidare,när han måste gå upp hela tiden.Innan i veckan var vi inne i Lund för att de skulle göra en njurröntgen,och då visade det sig att han har en stor sten som sitter ivägen för flödet.Inte konstigt att det inte kommer ut något då.Men nu har han fått tid till sprängning på måndag,sen får vi hoppas det blir bättre.

I veckan har jag kämpat på,på jobbet.Försökt ta det lugnt o suttit ner när det gått,men det är inte så lätt.Speciellt inte när halva styrkan är på Formexmässan i Stockholm,och vi har massor att göra.Var meningen att jag skulle  jobba ti-fr,men idag fick jag stanna hemma och vila lite.Orkar inte hur mycket som helst,även om jag bara skulle jobbat 2 timmar idag.Man ska ju ta sig dit o hem också........Tur att jag inte skulle med till Stockholm den här gången,det hade aldrig gått.Nu har jag i alla fall fått en tid hos sjukgymnasten på tisdag och hoppas de kan hjälpa mej.De kan visst tejpa hälen på något vis.

Igår kväll började det snöa jätte mycket,och det var första gången i vinter som det lade sig och blev riktigt vitt.Men som väntat var det borta igen i morse.Lite blandade känslor när det gäller snö.....visst är det fint och allt känns lite lättare för det lyser ju verkligen upp.Men ofta blir det ju bara slask av det här nere i Skåne,eller så blir det så mycket att man får slita med snöskottningen.Det vill jag verkligen inte just nu....det hade nog varit droppen.

Ganska vackert i alla fall!!!

Nä,nu ska jag sluta gnälla och hålla lite helg.Tänkte titta på the Voice o unna mej lite glass.Håller ju igen under veckorna,och en gång i veckan äter jag något jag längtat efter.

Januari

Året har inte börjat något vidare,då jag dragit på mej en s.k. hälsporre.Så ont det gör när jag går och står.Har skaffat hälinlägg till skorna och tar antiinflammatorisk medicin,men än har jag inte märkt någon förbättring.Värst är det när jag jobbar,får så ont att jag knappt kan gå efteråt....skitjobbigt!!!!

Julen är nu utstädad o jag har bytat till lite våriga gardiner i köket.Tulpaner har fått följa med hem från jobbet,för att sprida lite vårkänslor.Vädret fortsätter att vara lika konstigt som resten av vintern,med mycket regn,blåst och plusgrader.Fast nu har faktiskt solen skinit på oss ett par dagar.

Vårfint kök!!!

James har varit utan njurstensbesvär ett par veckor,men i förrgår började det igen.Tycker så synd om honom,hoppas den verkligen kommer ut snabbt.På tisdag ska han röntga njurarna för att se hur många stenar där är o var de sitter.Nu måste det verkligen bli ett slut på det här!!!!

Idag har jag ägnat e.m. åt att röja i badrumsskåpen o lådorna.Även här blev det mycket kastat,speciellt då massor av grejor hade gått ut i datum.Man borde verkligen rensa där oftare....men nu är det gjort!!!

Sedan nyår har jag hållt igen lite på maten.Känner att jag behöver gå ner lite igen.Har haft tendens att äta lite för mkt skräp under hösten/vintern.....s.k. tröstemat,och det är ju inte så bra.Hade ju tänkt gå lite varje dag på mitt nya gåband,men min onda häl tillåter inte det just nu....tyvärr.Men jag har ändå blivit av med 2 kg,så jag känner mej nöjd.

Nytt år

Då var det 2012

Det blev en lugn nyårsafton tillsammans med James o Marcus.Gjorde ingen märkvärdig mat heller,utan det fick bli tacós med tillbehör.Efter maten spelade vi kort,tills det var dags för Marcus att gå på fest.Själv hade vi hyrt film o till det blev det lite smarrig glass.

Just nu är jag ledig och 1 januari var det tänkt att jag o min svägerska Susanne skulle träffas på Nova Lund för lite shopping o fikamys.Tyvärr vaknade jag med en hemsk migrän ,så vi fick ställa in.

Har haft mer eller mindre ont i min högra häl under 1 vecka nu.På VC trodde de att det var hälsporre,så de rekommenderade mej att köpa inlägg till skorna och ta Diclofenak mot inflammationen.Medicinen hjälpte,men det verkar som jag fick mer huvudvärk av den ,så nu håller jag mej till Ipren.

Julsakerna o granen plockades ner i tisdags,men tänkte ha kvar adventsstakarna ett tag pga mörkret.Men när jag satte igång att röja i klädkamrarna,kändes det som det var lika bra att plocka undam dem också.Nu är det iordning o fint i bägge klädkamrarna.Men i uthuset svämmar det över av skräp,som ska till tippen.En del saker har jag dock sparat,och de ska lämnas in till Erikshjälpen.Bra när ens "skräp" kan bli till nytta för andra.Förstår inte varför man hela tiden samlar på sej en massa grejer som kan vara "bra att ha"....

På lördag ska min brorson Elias fira sin 9:e födelsedag.Han fyller år mellan jul o nyår och då brukar det vara svårt att hinna med ett födelsekalas.James har kommit igång att jobba igen ,efter 2 veckors semester,så jag får åka dit själv den här gången,men det går ju tåg till Burlöv så det ordnar sej.

Nu har dottern varit borta i över 1 månad och jag börjar sakna henne.Hon ska vara borta i 4 månader till,men eftersom hon trivs så bra där borta i Norge,unnar jag henne verkligen detta.Puss o kram min älskade dotter!!!

RSS 2.0