Matröra

Sedan jag gick med i Xtravaganza,har jag använt min wook jättemycket,eller stekpannan,det går lika bra.Jag strimlar o delar massor med färska grönsaker som jag sen bara lagar en kort stund ,för att behålla det krispiga.Sen tillsätter jag räkor,lax i bitar,strimlat kött eller något annat gott.Kryddar med det jag tycker passar bäst till ingredienserna just den dan.För att lyxa till det ,rör jag ner en klick lättcremefraiche.Ibland blandar jag ner lite kokt fullkornspasta,matvete eller kikärter.Ofta är det gott att avsluta med lite pressad citron.Jag älskar dessa fräscha o nyttiga rörör.Idag blev det strimlat fläskkött,kantareller,röd paprika,färsk timjan o persilja.Och så blandade jag i fullkornspasta+en klick lättcremefraiche.MUMS!!!!!!

Kommentarer
Postat av: susanne

mums!!!!

2009-10-14 @ 21:31:31
Postat av: annmari

mumsfillebabba!

2009-10-15 @ 10:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0